Kraujo sp. matuoklis OMRON M6 COMFORT (su padidinta rankove)

Šiuo metu prekės neturime

Nauja prekė


Informuokite mane kai bus

81,81 €

INFORMACIJA APIE PRODUKTĄ M6 Comfort:
IntellisenseTMtechnologija – tai ne tik paprasta „Fuzzy logic“ pripūtimo sistema. IntellisenseTMtechnologija – tai greitas matavimas, patogumas ir tikslumas. IntellisenseTM technologija nustato reikiamą oro pripūtimo lygį kiekvienam matavimui individualiai, todėl oro niekada nebus pripūsta daugiau nei reikia.
Dvigubos patikros sistema užtikrina aukštą matavimo tikslumą. Ši sistema užtikrina matavimo rezultatų tikslumą 100%, nes yra du spaudimo davikliai, kurių vienas matuoja kraujospūdį, o kitas patikrina pirmo spaudimo daviklio matavimą.

Teisingo rankovės uždėjimo sistema- specialus simbolis ekrane pažymi, ar teisingai buvo uždėta rankovė, tam, kad būtų gauti tikslūs matavimo rezultatai.

Kraujospūdžio lygio indikatorius- praneša apie aukštesnį negu norma spaudimą ir galimą hipertenzijos pavojų.

Kraujo sp. matuoklis pasižymi šiomis savybėmis:

  • Nauja spaudimo kontrolės sistema. Optimalus greičio ir spaudimo parinkimas švelniam rankovės pripūtimui ir išleidimui.
  • Labai greitas matavimas.
  • Padidinta patogi rankovė (22-42 cm žasto apimčiai).
  • Vidurkio skaičiavimas, 3 – jų paskutinių matavimų vidurkio skaičiavimas.
  • Labai didelis ekranas.
  • Nereguliaraus pulso ženklo parodymas ekrane. Jei nereguliaraus pulso dažnis priimtinas (nedidelis), tai ekrane bus matomi rezultatai kartu su nereguliaraus pulso ženklu. Jei nereguliaraus pulso dažnis klaidins rezultatus, jie nebus rodomi. Bus rodomas tik nereguliaraus pulso ženklas.
  • 90 paskutinių matavimų atmintis su datos ir laiko parodymais.
  • Kraujospūdžio matuoklis kliniškai patvirtintas (Tarptautinis protokolas).
  • Suteikiama 5 metų garantija.

 
Tai greičiausio matavimo, maksimalaus komforto ir tikslumo matuoklis. Naujo dizaino matuoklis pasižymi ir naujomis techninėmis ypatybėmis. M6 Comfort turi teisingo rankovės uždėjimo indikatorių, specialus simbolis ekrane pažymi, ar rankovė apvyniota tinkamai. Vienintelė unikalios formos rankovė uždedama vienu judesiu lengvai ir tiksliai, tinka ir vidutiniam, ir dideliam žastui. Kita nauja ypatybė yra dvigubos patikros sistema. Ši sistema užtikrina matavimo rezultatų tikslumą, nes yra du spaudimo davikliai, kurių vienas matuoja kraujospūdį, o kitas patikrina pirmo spaudimo daviklio matavimą. Šis matuoklis puikiai tinka kraujospūdžio matavimui tiek namuose, tiek gydymo įstaigoje.

2 kitos prekės toje pačioje kategorijoje